Routebeschrijving en parkeren

GPS coordinaten:
LATITUDE : 47.098610
LONGITUDE : 3.753861

Vanaf Paris, Nevers en Chatillon en Bazois:
Rijd na Chatillon 2 kilometer door over de D978 richting Chateau Chinon, ga aan het eind van het dorpje Frasnay linksaf (de D160) richting Ougny & Blismes. Volg deze weg ca. 10 kilometer (door Ougny, over het spoor en door het bos). Na het bordje ‘Cuy’ en borden ‘Le Jardin de Cuy’ parkeren langs de weg bij de eerste ongeasfalteerde weg naar rechts.

Vanuit Parijs, Auxerre, Corbigny:
Na Corbigny 25 kilometer over de D945 doorrijden tot Ougny en ga daar linksaf de D160 richting Chateau Chinon op. Door de kern van Ougny, over het spoor en door het bos. Na 6 kilometer en na het bordje ‘Cuy’ en borden ‘Le Jardin de Cuy’ parkeren langs de weg bij de eerste ongeasfalteerde weg naar rechts.

Vanuit Dijon, Beaune en Chateau Chinon:
Volg na Chateau Chinon de D978 richting Nevers voor ongeveer 20 kilometer. Neem aan het eind van Tamnay en Bazois de D948 naar rechtsrichting Corbigny en vervolg die weg 3 kilometer tot Ougny; neem daar rechtsaf de D160, richting Blismes. Ga door de kern van Ougny, over het spoor en door het bos. Na 6 kilometer en na het bordje ‘Cuy’ en borden ‘Le Jardin de Cuy’ parkeren langs de weg bij de eerste ongeasfalteerde weg naar rechts.

 

 

 


le Jardin de Cuy via Google Maps